Μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια σας

Xρησιμοποιoύμε πιστοποιητικό κρυπτογράφησης SSL, του ίδιου επιπέδου ασφαλείας που χρησιμοποιούν και οι τράπεζες.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένας άλλος εκτός από εσάς δε μπορεί να δει ή να καταγράψει δεδομένα πλοήγησης, όπως για παράδειγμα τα στοιχεία της παραγγελίας σας, τον κωδικό χρήστη σας ή άλλα δεδομένα. H πλοήγησή σας είναι ασφαλής!

Πληρωμή με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, vivawallet ή paypal

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια έχουμε επιλέξει να μην επεξεργαζόμαστε ή αποθηκεύουμε τα στοιχεία πληρωμής (πχ αριθμό πιστωτικής κάρτας) στη βάση δεδομένων μας. Για τις πληρωμές χρησιμοποιούμε ασφαλείς εξωτερικές υπηρεσίες με μεγάλη φήμη οι οποίες μας ειδοποιήσουν για το αποτέλεσμα (επιτυχία ή αποτυχία πληρωμής) χωρίς να μας μεταδίδουν ευαίσθητες λεπτομέρειες της συναλλαγής. Αν εμπιστεύεστε την ασφάλεια πληρωμών του vivawallet, paypal ή της τράπεζάς σας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και για τις διαδικτυακές αγορές σας.

Παραδοσιακές πληρωμές μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Αν δεν έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή δεν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε online μπορείτε να προβείτε σε τραπεζική μεταφορά. Όμως λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σημαντικό είναι να σιγουρευτείτε ότι το ποσό που θα παραλάβουμε θα είναι το τελικό της παραγγελίας. Μερικές τράπεζες δίνουν την δυνατότητα να χρεώσετε τα έξοδα της μεταφοράς στον δικαιούχο (εμάς) ή να τα μοιραστείτε μεταξύ του δικαιούχου (εμάς) και του εντολέα (εσάς). Σε αυτή τη περίπτωση θα παραλάβουμε λιγότερα χρήματα απ' ότι το κόστος της παραγγελίας σας και δε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας. Γι αυτό παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι θα επομισθείτε εσείς τα τυχόν έξοδα μεταφοράς ώστε να μη ρισκάρετε χρέωση συμπληρωματικής πληρωμής και την καθυστέρηση που συνεπάγεται.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Εφ' όσον η μέθοδος αποστολής επιτρέπει την πληρωμή με αντικαταβολή θα πληρώσετε στον μεταφορέα σύμφωνα με την πολιτική του κατά την παραλαβή.