Χρόνος αποστολής

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να παραλάβετε την παραγγελία σας σύντομα και γι αυτό καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αποστείλουμε τα προιόντα σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 1-2 (εργάσιμων) ημερών από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Στις περιπτώσεις που για οποιοδήποτε λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει να αποσταλεί (για παράδειγμα λόγω αδυναμίας παραλαβής από τους προμηθευτές μας στον αναμενόμενο χρόνο), θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως μόλις λάβουμε γνώση της καθυστέρησης για να σας ενημερώσουμε.

Τρόποι αποστολής

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα μεταφορικά κόστη όσο το δυνατόν πιο χαμηλά ώστε το τελικό κόστος να είναι το μικρότερο δυνατό για εσάς. Δεν μειώνουμε τεχνητά την τιμή των προϊόντων μας με στόχο να καλύψουμε την διαφορά με παράλογα αυξημένα μεταφορικά κόστη. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις για έξοδα διαχείρισης και συσκευασίας.

Σε περίπτωση που καταφέρουμε να αποστείλουμε τα προϊόντα σας φθηνότερα από ότι είχε υπολογιστεί αυτόματα κατά την παραγγελία θα σας επιστρέψουμε την διαφορά σε μορφή έκπτωσης για επόμενη αγορά.

Παρόλα αυτά, λόγω της μεγάλης ποικιλίας όγκου και βάρους των προϊόντων που προσφέρουμε θα θέλαμε να ζητήσουμε προκαταβολικά την κατανόησή σας για τυχόν λάθη που προκύψουν κατά τον αυτοματοποιημένο υπολογισμό του κόστους μεταφοράς. Σε περίπτωση που το κόστος προκύψει μεγαλύτερο του υπολογισμένου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την διαφορά. Αν όμως δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί θα αναγκαστούμε να διορθώσουμε το κόστος μεταφορικών κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσουμε για να επιλέξετε αν θέλετε να προχωρήσετε με την επικαιροποιημένη παραγγελία σας.

Μπορούμε να αποστείλουμε με τους εξής τρόπους:

- Μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)

Συστήνεται για την αποστολή μικρών δεμάτων (ως 10 κιλά). Συνήθης χρόνος παράδοσης 2 με 5 ημέρες. Τα μικρά και ελαφριά δέματα συνήθως παραδίδονται στο χώρο σας ενώ για τα υπόλοιπα σας στέλνεται ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να τα παραλάβετε από το κατάστημα εξυπηρέτησης της περιοχής σας. Δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σημαντικά μεγαλύτερα δέματα σε βάρος και όγκο μπορούν να αποσταλούν κατόπιν συνεννόησης με τα ΕΛΤΑ και συμφωνίας του πελάτη για το αυξημένο κόστος.

- Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex

Συστήνεται για την αποστολή μικρών δεμάτων έως 10 κιλών αλλά μπορούν να αποσταλούν και μεγαλύτερα δέματα. Συνήθης χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες. Ο υπολογισμός βάρους είναι ογκομετρικός (πλάτος + μήκος + ύψος διά πέντε). Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού του κόστους/χρόνου με βάση την διεύθυνση παράδοσης, οπότε για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο συνήθης χρόνος και το αναφερόμενο κόστος δεν ισχύει και θα σας ενημερώσουμε μετά την παραγγελίας σας για το τελικό κόστος.

- Μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργάζεστε

Ενημερώστε μας για την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας και εμείς θα παραδώσουμε το δέμα σε αυτήν. Το κόστος μεταφοράς σας βαρύνει κατά την παραλαβή. Η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί πριν την αποστολή της.

- Παραλαβή στην Αθήνα από πρακτορείο μεταφορών "Προώθηση"

Συστήνεται για προϊόντα με μεγάλο όγκο και βάρος. Το κόστος αποστολής ισχύει για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου στην Αθήνα στην οδό Φάωνος 69, Ακαδημία Πλάτωνος. Μπορείτε να ζητήσετε την παράδοση στον χώρο σας με κόστος που θα συμφωνήσετε απ' ευθείας με το πρακτορείο.

- Αναζήτηση ιδανικού τρόπου αποστολής για την περιοχή σας

Για προϊόντα με μεγάλο όγκο και βάρος, μπορούμε να αναζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο αποστολής των εμπορευμάτων, συνήθως με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Θα προηγηθεί επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες αποστολής και το αναμενόμενο κόστος.